Bob i Danmark!

Äntligen fick vi höra ifrån Bob! Han var i Danmark i staden Rörvig. I Danmark har Bob fått bo hos en familj. Han har spelat handboll, gosat med en katt, hoppat studsmatta, handlat mat och godis.

Nu är Bob på väg på nya äventyr. Vi saknar Bob och hoppas att hans resa går bra!

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

1. Kerstin Andersson

Hej klassen, hoppas ni har det bra och att lär er massor varje dag.
    Jag undrar hur det går för Bob?
    Har ni hört något mer?
    Nu när han är ute på sin Norden resa så lär hans sig säkert massor av saker, och jag tror att han kommer lära er saker också. En sak jag tänkte på var att han säkert måste gilla godis, när sitter i godislådorna och vinkar till oss.
    Om ni hör något från Bob får ni hälsa till honom.
    Kerstin

• Hej Kerstin!

Bob är fortfarande på sin Nordenresa. Vi hoppas att vi ska höra något ifrån honom snart igen. Bob berättar för oss hur det ser ut på de platser han besöker så att vi också lär oss. Vi saknar Bob.

Hälsningar från hela klassen

2. Hej klassen!
    Nu har jag tittat igenom er blogg, så mycket roligt ni gör!! Och vad duktiga ni är! Nu väntar jag med spänning på att få höra mer om Bob och hans resor.
    Hoppas vi ses snart / Sofie