Bobs Nordenresa

Anna presenterar vår nya kompisDet här är BobVi säger hej då till Bob Natalie, Alex och Tobias skriver inlägg till bloggen.

På geografin jobbar vi med jorden och de nordiska länderna.

Vi har fått en ny kompis som heter Bob. Han ska resa till dom nordiska länderna.

Idag har vi skickat i väg Bob till Danmark #Bob. Han ska ta kort i Danmark #Bob och skicka till oss. Korten kommer vi att visa på bloggen.

Skrivet av Alex, Natalie och Tobias

Vi har jobbat med geografi och tittat på kartor. Sverige, Danmark, Finland,  Island och Norge är dom Nordiska länderna.  Bob är ett får som vi ska skicka till Danmark. Bob är bäst.

Skrivet av Logan och Astrid

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

1. Marie Almquist

Hej på er!
    Jag vill så gärna följa Bobs resa här på er blogg.
    Så spännande att få följa med på Bobs resa i Norden.
    Hälsningar till er alla från Marie

• tal och språk 4-6

Tack så mycket för din kommentar!
      Hälsningar Loke, Tobias, Natalie, Alex, Emil, Astrid, Logan, Viktor och Rocky.

2. Emilie Walter

Hej på Er!
    När jag såg namnet Bob under elevarbeten tänkte jag att det var en ny elev som kommit till klassen!
    Och på sätt och vis är det ju som en ny elev ; det är ju alltid spännande att se vad nya kompisar kan hitta på. Det här blir ju verkligen ett äventyr.
    En gång träffade jag och några elever en nalle på färjeterminalen, den fick följa med på en heldag i Sthlm för att sedan sättas på ett tåg söderut..det är några år sedan…men undrar var han är nu !
    Det är verkligen kul att följa ert bloggande.
    Hoppas att ni haft ett bra lov. Ser fram emot att träffa er på tisdag.
    Hälsn Emilie

3. Hej!
    Har Bob varit på Island än? Jag har en god vän som varit på Island och ridit på islandshästar.

4. Monne Pettersson

Har ni hört något från Bob?
    Har han kommit fram till Danmark?
    Han kanske redan är i något annat nordiskt land redan.
    Hälsningar Monne