English day

Vi har jobbat med engelska nästan varje dag de senaste veckorna. Vi har lyssnat på berättelser om en pojke som heter Matt. Vi har pratat om Halloween, hösten, väder, datum och månader. Vi har också läst ett kapitel om frukost.

Idag, sista dagen innan höstlovet blev vi överraskade av Anna och Helena som hade ordnat en ”English breakfast”, det var jättegott! Under frukosten försökte vi att prata engelska med varandra. Vi fortsatte med en engelskadag. Vi pratade om London och såg på filmen Paddington.

It has been a perfect day!

Författat av Tobias, Alex, Astrid och Logan

 

Ps Vi fröknar var inspirerade av vår högläsningsbok som handlar om fröken Sparre (fröken Spöke). Hälsningar Anna och Helena

← Tidigare inlägg

Följande inlägg →

4 kommentarer

 1. Så fint ni har gjort det. Vilken härlig överraskning för barnen. Viktor uppskattade det mycket och berättade om det här hemma med glädje.
  Önskar alla ett skönt höstlov!

 2. Kerstin Andersson

  Bra jobbat alla elever och lärare. När ni jobbat på med engelska i flera veckor vet jag att ni lärt er. Att avsluta med engelsk frukost precis innan lovet var säkert en bra belöning.

 3. Helena Johansson

  Roligt och ta del i vad ni gör o skolan. Logan tycker vi ska ha en butler hemma.

 4. Hej!
  Vad roligt med English breakfast. Kanske kommer ni göra Afternoon tea någon gång? Det har jag varit på i England och det var massa godsaker, både små smörgåsar, kakor och scones med sylt och ”clotted cream”. Hur man gör ”clotted cream” vet jag inte – det kanske ni kan ta reda på?

  Hälsningar från Kerstin, logoped på Språkis.

Kommentera